Humanoidi (tarjoo rommin)


Kun t-paita on liian pitkä ollakseen t-paita ja liian lyhyt ollakseen mekko niin mikä se silloin on? Puin alle shortisit, mutta yöpaidaltahan se näyttää. Ei haittaa. Oon sitte tällänen paitaressu.

Mun mielestä on kivaa kun alienit on taas tekemässä invaasiota muodin maailmaan (enemmänkin altenative-puolella tosin, mutta anyway). 90-luvulla humanoidit oli kova sana luultavasti syystä X-Files, mulla oli sillonkin jotain ”I want to believe” ja ”The truth is out there” – kamoja. Sillon olin ikänikin puolesta sopivaa kohdeyleisöä 😉 .

No, mun mielestä alienit on edelleen kovin vetoavia ja eilen kun kirjoitin juttua eräälle toiselle taholle niin tuli samalla tutkittua että tämä humanoidin klassikkotyyppi eli etäisesti ihmistä muistuttava isopäinen ja isosilmäinen kaveri tunnetaan ufo-experttien keskuudessa nimellä ”Zeta Reticulan” tai ”Gray”. Zetat ovat vaihtelevan värisiä, älykkäitä ja maapallolla he vierailevat tekemässä tutkimuksiaan. Jos Zeta katsoo sinua suurilla silmillään suoraan kohti, on hyvä olla tietoinen siitä että silloin Zeta pystyy kontrolloimaan mieltäsi. Ja Zeta Reticulaneihinhan me tutustuimme ensimmäisen kerran vuonna 1947, tapaus Roswellin yhteydessä.

Toi valkonen sydänlaukku näyttää niin pöntöltä että se on mun mielestä hieno. Jos olisin hieno kulturelli nainen niin sanoisin että se on niin ihanan kitch koska hienojen ihmisten hyväksyttävä selitys junttien asioiden käyttämiseen on se että ne on oh so kitch. Ja nuo mun valkoiset hiletennarit (ehtaa ysäriä) vetelee viimeisiään ja sekös mua harmittaa.

tie dyed, alien dress

Pitkä t-paita ebaysta, laukku kirppislöytö ja tennarit wanhat.

alien dress

graffiti

Tässä on mun kaveri, Kukka On Aina Budii – tyyppi.

Puistoonhan me suunnattiin koska aurinko paistoi. Miettikää sellanen ihana kesäisen raikas puistopicnic että eväänä on tuoremehua, mansikoita, hedelmäsalaattia, tuoreita sämpylöitä  tuoreilla vihanneksilla ja smoothieita.
No mä en tee niin, mulla on eväävä perunalastuja ja ykköskaljaa. Mikä funktio ykköskaljalla edes on?

Ostin juorulehden puistoluettavaksi ja se oli joku Hot New Bodies - numero. Sitä oli kiva lueka sipsejä syöden ja teinikaljaa juoden.

Ostin juorulehden puistoluettavaksi ja se oli joku Hot New Bodies – numero. Sitä oli kiva lukea sipsejä syöden ja teinikaljaa juoden.

Meillä pätkii netti mutta ei se mitään, se pätkii aina. Mun mielestä toi pikselidinosaurus joka ilmestyy ruutuun kun netti sanoo moi on vallan söpö ja huvittava.

unable to connect to the internet

 

Briefly : I’m sorta happy that aliens are back in the fashion scene, they were pop in the 1990’s because X-Files! My tee looks like a nightie tho.
I found out that this big headed big eyed humanoid type of alien is called ”Grays” or ”Zeta Reticulands” among UFO experts 😉
A park picnic with healthy snacks and surprise, out internet is farting around.

Mainokset

4 kommenttia artikkeliin ”Humanoidi (tarjoo rommin)

  1. Love the look, the dress is gorgeous, great colours, goes well with your hair 🙂 My internet has been messing around some days too, very annoying. Yummy snacks :))) Happy Friday the 13th doll, I hope you enjoy your weekend xx

Kommaa!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s