Rouva, potkupukunne ei ole kaupunkikäyttöön soveltuva.


No ei mulla kyllä mitään asiaa ole. Tulin vaan postaamaan kuvia itsestäni kesäinen playsuit potkupuku päällä.
Seuraa pitkä teksti aiheesta potkupuku:

Olen henkeen ja vereen potkupukujen kannattaja. Potkupuvut ovat mielestäni kauniita, rohkeita, ridgebrookeja, nerokkaita, upeita ja tyylikkäitä. Haluaisin One Piecenkin (winkwink synttäripukki ja joulupukki). Ilmeisesti kuulun tässä asiassa vähemmistöön koska olen tähän ikään mennessä ympäröivää maailmaa seuraamalla oppinut seuraavat yleiset mielipiteet faktat:

1 – Potkupuku ei ole aikuisen naisen vaate.
2 – Potkupuku on epäkäytännöllinen (ei muuten ole, uskokaa pois!)
3 – Potkupuku näyttää tyhmältä (Daaa!?)
4 – Potkupuku ei sovi kenellekään. Paitsi niille pikkuvauvoille.

Shortsipotkupuku ei ole ehkä ihan niin paha kuin One Piece (tai sitten on), mutta kirvoittaa kyllä kommentteja kanssaeliöiltä. Syynä saattaa olla tietysti sekin että Tampereen keskusta on parhaimmillaan oikea viidakko täynnä toinen toistaan jännittävämpiä äänekkäitä viipottajia. Olen selvinnyt aika vähällä, ”kato tolla on simmarit”, ”hahaa pyjama” ja ”mahtaakohan asunne olla kaupunkikelpoinen” ovat huomattavasti kiltimpiä kommentteja kuin ”MITÄ HELVETTIÄ NOILLA HUARILLA ON PÄÄLLÄ”  jonka jouduin suureksi ikäväkseni ohi kulkiessani kuulemaan parilta nuorelta neidolta, huudahdus oli siis osoitettu tyttöporukalle joilla oli kaikilla yllään upeat värikkäät One Piecet. Siis sellaiset jollaisen itsekin haluaisin.

Koska olen lälläri, en silti useinkaan käytä tätä potkupukua kaupungilla. Se on tosi tosi mammaria minulta, koska tämä on yksi lempivaatteistani ja mainostan aina pukeutuvani juuri niin kuin haluan ja sitten en kuitenkaan uskalla käyttää potkupukua vaikka haluaisin. Sunnuntaina olin reipas ja pidin ko. vaatetta kaupungilla, koska piti kävellä kaupungin halki päästäksemme Koskipuitoon aurinkoa ottamaan. Koskipuistossa voi käyttää mitä vaatteita tahansa tai olla vaikka ilman. MUTTA valitsin silti asusteeni erityisen huolellisesti osoittaakseni että vaatteeni ei ole pyjama, jolta se kieltämättä hieman näyttää. Mutta ei ole.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Playsuit Avira Pink (Japani), avaruuskassi ebay, arskat SXUC from Sunglasses Shop (saatu), Spirit-tennarit kirppikseltä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rannekorut random vanhoja, rakettikaulakoru KawaiiPowerUp

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERASitten me istuttiin iloisina puistossa me kaikki neljä, Hide, yllätysmuna-alien, potkupuku ja mä. Olikin hyvä että poltettiin nokkamme sunnutaina koska nyt on ihan köntsä ilma. Ja yksi kaveri tuli paikalle myöhemmin ja se onkin sitten jo another story.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tänään aamulla Pojka yritti purra mua. Se oli just heränny ja mä menin silittämään ja herra yrittää napata kiinni. Kantelin Hidelle ja Hide tuli silittämään sitä ja Hideä se ei yrittänyt purra. Ja mua se yritti purra vielä uudestaan kun silitin taas. Luulin että se on mulle suuttunu mutta syy taisikin olla mun käsivoide joka haisee viinirypäleelle. Pojka parka. Pitää ostaa sille tänään viinirypäleitä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Briefly : Jumpsuits are usually not really considered stylish on grown up women, but I do find them cool. We have been sunbathing in the park. And DJ tried to bite me because I used hand cream that smells like grapes.

14 kommenttia artikkeliin ”Rouva, potkupukunne ei ole kaupunkikäyttöön soveltuva.

  1. Noi jumpsuit-asut on todellaki aivan ihania! Ja käytännöllisiä, lämpimiä ja helppokäyttöisiä! Mäki haluisin One Piecen, mut nyt saa riittää hetken noi 3 Warppia pitkänä ja yks 3/4 osasena 🙂

  2. I think that overalls looks great on you, I do really like in denim, but this time I was afraid to use them, I do not want to look more younger than my daughter : P. .. but you’ll look great: )

  3. You look wonderful, I like this one as its stripes and black and white, awesome. I love these things, but when I do wear them, I remember how annoying it is to go to the bathroom, I end up dancing around trying to get it down, haha! And sometimes they don’t always fit right, fitted on top and baggy on the bottom half or vice versa. But, when I find a great one, I will buy it, maybe wear to the beach or in the house. But, not all the time. I love this one though :))) x

  4. Mä joudun nyt tiputtamaan sut karusti maan pinnalle. Tuo asu mikä sulla on kuvissa päällä, ei suinkaan ole potkupuku vaan haalari. Potkupuku on vaate jossa ei ole aukkoja jalkojen tulla vaatteesta ulos vaan jalat jäävät kokonaan jalkateriä myöden puvun sisään. Haalarissa taas on aukot jaloille. Haalari voi olla pitkälahkeinen tai lyhytlahkeinen ja haalari jossa ei ole lahkeita laisinkaan on body.

Kommaa!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s