Huomenta!

Olen sitten muuttanut WordPressiin (syitä kerron myöhemmin) ja blogini nimi on Aaveplaneetta koska luulen että kirjoittelen täällä yksinäni aika pitkään mutta haittaaxe?

Tulin tekemään dummypostin että saan blogin auki. Kello on noin 7 aamulla ja olen lähdössä töihin eurovaaliäänestämöön ja toivon että ehdin kotiin katsomaan loppuottelusta ainakin lopun. Sitä ennen otan kyytabletin, koska fiksuna likkana selvitin että kyytabletti auttaa aurinkoihottumaan. Mulle pikku paralle tuli hydrokortisonin ja antihistamiinen kestävät aurinkoihottumat kun lojuin perjantaina tuntikaupalla kaverin kanssa ottamassa ärskää. Ei ollu mun syy.

Tungen vielä muutaman asukuvan tähän koska olen itserakas kuspää ja rumathan ne vaatteilla koreilee ja sellasta :).

grunge, fashion, pastel

pastel punk, galaxy, fashion

seventies, 70s, vintage, pastel, grunge

Leitör äligeitör.

Mainokset

Päivää että paukahti

19 kommenttia artikkeliin ”Päivää että paukahti

 1. Kokemusta on tästä blogisivusta ja tykkäsin kyllä et oli helppo käyttää 🙂 ja ainaki sunki blogi näyttää hyvältä 🙂 ja mä kyllä pysyn uskollisena lukijana on se blogi sitte missä vaan 🙂 u bright up my day sister! 🙂 niin ja rumat koreilee joo vaatteilla, mutta sä olet kaunis 🙂

 2. Kokemusta on tästä blogisivusta ja tykkäsin kyllä et oli helppo käyttää 🙂 ja ainaki sunki blogi näyttää hyvältä 🙂 ja mä kyllä pysyn uskollisena lukijana on se blogi sitte missä vaan 🙂 u bright up my day sister! 🙂 niin ja rumat koreilee joo vaatteilla, mutta sä olet kaunis 🙂

 3. Ihana nimi tällä uutukaisellasi
  ja todella kyllä
  jatkan seurailemista koska oot yks suosikki blogipersoonistani
  (tai joku omaperäinen kohteliaisuus valitse itse !)

  dim.

 4. oh wow, you’re writing in Finnish :O actually pretty much everything around here is in Finnish! 😀 will you be writing in English again? I hope you are. anyway, that’s a lot of nice outfits! I like them all but my favourite piece is this lovely pair of crochet shorts (I mean if they even are shorts, haha). they’re just perfect for summer.
  ps. why did you come to WordPress?

  Maiken,
  Maikeni blogi – part of me

  • Thanks Maiken 🙂 ! I will write at least something in English in the future. Haha yes they are shorts 😀 Hide said they are underpants tho.

   I moved to WP because WP gives me more change to alter the look of my blog (I will get started first and then think about the design) plus that I don’t know if it’s the same for everyone or is it just me, but Blogger acts really sucky at times (cannot upload pics, cannot this, cannot that.)

 5. I love the skirt in the second picture and you look very sophisticated in the final photos! Sorry I’m behind in my blog reading again, but I am sure I will catch up soon xoxox

Kommaa!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s